***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Счупиха плочата на т.нар. МОЧА. Швеция също обмисля „Леопард“-и за Украйна. Москаленко: Мирът означава победа за Украйна


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 23 февруари   

 

Плочата на Паметника на Съветската войска в София, на която написа „ На руската войска освободителка от признателния български народ “, е разрушена.

Пред паметника има полиция.

***

Швеция е подготвена да изпрати някои от своите бойни танкове " Леопард " на Украйна. Това съобщи министърът на защитата Пол Йонсон, представен от " Ройтерс ".

Той уточни, че страната му се готви да даде и различен пакет помощи на Киев, с цел да му помогне във войната против Русия.

***

Няма мир в Украйна в последната година. Русия унищожава и продължава инфраструктура и жилища, убива жители. Цели да унищожи Украйна и народа. Това продължава в интензивни мащаби.

Това съобщи посланикът на Украйна в България Виталий Москаленко в ефира на Българска национална телевизия.  

По думите му мирът значи победа за Украйна. И добави, че това ще стане, когато всички съветски войски бъдат изтласкани от Украйна, в това число Крим и Донбас.  

***

***

***

Самолет Су-24 на съветското министерство на защитата се разруши във Валуйския регион на Белгородска област, който граничи с украинската Харковска област, заяви губернаторът на района Вячеслав Гладков в канала си в " Телеграм ", представен от ТАСС.

***

„ Дипломатическият маратон за подсилване на Украйна и отбрана на интернационалното право, което дава повече сигурност на страната, ще продължи “.

***

Сами ли се отказахме от влизането в еврозоната или бяхме посъветвани по този начин да създадем от Европейска комисия? Заместник-председателят на Европейската комисия Валдис Домбровскис даде отговор на въпроси, свързани с приемането на еврото у нас, в ефира на Нова телевизия.

***

***

Предстои първо съвещание по делото за убийството на бургаската брокерка Теодора Бахлова, предава Нова тв.

„ Ще се борим за пожизнен затвор без право на подмяна на обвинения предприемач Станимир Рагевски, обвинен за убийството на бургаската брокерка Теодора Бахлова ”.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР